361584536560318
top of page

MUSIKVIDEOS

YOU WILL BE FOUND

Magnus Carlsson

Från succémusikalen "Dear Evan Hansen" Släpptes den 10 oktober 2020.

MY FREEDOM

Magnus Carlsson

Officiella låten för Stockholm Pride 2020. Produktion och visual effects av Thomas Benstem.

JAG GÅR DIT DU GÅR

Carlsson/Källgren

Musikvideo till "Jag går dit du går" filmad i Stockholm hösten 2018 av Rickard L Eriksson. Jag går dit du går är en svensk version av klassikern "Con te Partiró" (Time to say goodbye) med specialskriven svensk text av Björn Ulvaeus.

NEJ NEJ NEJ

Magnus Carlsson

Filmad på Ystad Saltsjöbad under en sommarkväll vid havet. Uppföljaren till ”Möt mig i Gamla Stan” där videon filmades speciellt för den akustiska versionen istället för originalversionen.

MÖT MIG I GAMLA STAN

Magnus Carlsson

Så klart filmad i stadsdelen från sångtiteln. Fick särskilt tillstånd från SVT på grund av sekretessen runt festivalbidragen och det faktum att passerande stadsbor eventuellt kunde höra ljudet från högtalarna. Vattnet och det faktum att vinterns snö knappt hunnit försvinna gjorde detta till en otroligt kylig filmning.

FEEL YOU

Magnus Carlsson

Musikvideon till Feel You spelades in i Göteborg hos den välkände filmmakaren Patric Ullaeus. Vattenscenerna var helt och hållet i kallt vatten - allt för konsten! Feel you var en av singlarna från albumet "Pop Galaxy".

A LITTLE RESPECT

Magnus Carlsson

Regissören fick i uppgift att "hitta på något annorlunda" i den här musikvideon. Ett rymdäventyr fick därmed bli temat för denna låt som är tagen från Magnus 80-talsdoftande album "Pop Galaxy" som släpptes hösten 2010.

LIVE FOREVER

Magnus Carlsson

En video med för mycket av allt! En animerad video där allt runt Magnus är inredigerat i efterhand. Magnus insats är gjord i en enda sammanhållande tagning och filmad mot en så kallad greenscreen där regissören ropade olika kommandon som ”Ducka - nu kommer ett flygplan!” och ”blås på elden i handen!” ut i tomma intet.

 START THE FIRE

Alcazar

Katastrofen var ett faktum när Annikafiore bröt foten i början av inspelningsdagen! Endast några få scener hann fastna på film, varför gruppen i vissa scener plötsligt är reducerad till en trio. Filmades på en brandstation i Stockholm inför singelrelease i Europa.

PHYSICAL

Alcazar

Filmad på plats i Soho och Piccadilly Circus i London. Danssekvenserna och hotellscenerna filmades i Stockholm. I början av videon syns klipp från ett av våra många framträdande på den legendariska Londonklubben G.A.Y.

THIS IS THE WORLD WE LIVE IN

Alcazar

Under 24 timmars konstant filmande skapades denna video på Göta Källare i Stockholm. Gjord först och främst för den internationella marknaden där låten blev en stor hit under 2005.

SOMEDAY

Alcazar

”Someday” (skriven av bl.a. Orup och Johan Kinde) blev var årets Pridelåt 2003 och en video filmades på Ulvsunda Slott.

MÈNAGE A TROIS

Alcazar

Inspelad på Berns Hotel i Stockholm. En video med glimten i ögat där både humorn från Alcazars tidiga videos samt de koreograferade delarna går igen som en igenkännande faktor.

KOM HEM

Barbados

Musikvideo baserad på danceversionen spelades in i Göteborg för att fira att Kom Hem låg på TRACKS, Svensktoppen, albumlistan och singellistan - samtidigt!

OM DU VILL HA MIG

Barbados

Filmades i skivstudion på Mariann Grammofon för en dokumentär runt inspelningen av debutalbumet 1995.

Musikvideos: Videos
bottom of page