Övrigt

Varm i kläderna!

Wow så många som har börjat hitta hit till min nya blogg! Så himla kul! Nu var det ju några år sedan jag bloggade sist men jag hoppas att takterna sitter i och att jag bjuder på ett intressant och varierande innehåll; det är i alla fall in ambition. Känner mig ganska varm i kläderna nu efter drygt en månads bloggande. Sen är det ju med mitt liv precis som med alla andras – ibland händer absolut ingenting alls, ibland är man på topp och bubblande glad och ibland hittar man ingen inspiration alls och vill bar andra täcket över huvudet och ibland händer samma sak om och om igen; speciellt när jag är på långa turnéer. Ge mig gärna feedback och kommentarer i fältet nedan – det sporrar och föder kanske nya idéer på inlägg, alltid kul med reaktioner och svar på det man skriver! Det är massor med nytt på gång både i mitt liv och här med bloggen – just nu håller vi till exempel på att titta igenom sidan för att göra lite visuella förbättringar och ändra lite i formgivningen för att göra ditt besök och din läsupplevelse ännu bättre!

INSTAGRAM

Vet att många läsare är nytillkomna och kanske inte känner till att jag även finns på Instagram, där hittar du en hel del bilder som du inte ser här på bloggen så klicka dig gärna dit och tryck på följ-knappen!

Här är en direktlänk till min Instagramsida!

Kram/M:)


7 svar till “Varm i kläderna!

 1. Ida skriver:

  Du kan kanske skriva mer om dina hundar, om mat, kanske berätta lite om din förflutna, om din resor, berätta något intressent, berätta om vad du gillar kultur hos andra länder, förslag filmer, något du erkommenderar för oss fans, berätta om städer i sverige som du har besöka, berätta lite kanske om samhälle och kom jag inte på mer nu iallafall.

 2. Lotta skriver:

  Hej Magnus. Kanonbra blogg du har. Framför allt gillar jag innehållet såklart men även teckensnitt o feta bokstäver. Bra för oss som ser lite sämre. Så ändra inte på det snälla.
  Kram fr bloggläsaren Lotta

 3. Lotta skriver:

  Jag bara älskar din och Mats bloggar, bara fortsätt så. Så roligt att det gick så bra för Doris

 4. Karin Alverhag skriver:

  Jag har följt din blogg en månad o tycker den är trevlig. Du skriver så blandat…. både om ditt artistliv o om ditt privatliv. Du får till en bra mix o skriver ”lätt”.
  Hoppas du , Mats o hundar får en skön sommar varvat med jobb o ledighet/kram

 5. Elisabeth Welen Svensson skriver:

  Följer både Dig o Mats på bloggarna o instagram. Är lite dålig på att ge feedback, borde bli bättre på det. Gillar era bloggar och alla fina bilder. Ha en bra dag i kram på Dig 🙂

 6. Lena skriver:

  Det är så kul och inspirerande att läsa dina inlägg. Gillar dina hälsotips på mat och träning. Jag befinner mig i en svacka och behöver komma upp till ytan, men vet inte hur? Känner att jag bara vill dra täcket över huvudet, som du också skrev. Då är jag inte ensam . Hoppas att du kommer till Norrköping snart igen. Kram

 7. Anitha skriver:

  Tycker du bjuder på en varierande och inspirerande blogg!
  Ha en skön torsdag.
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.