Hem & Trädgård

Vårkänslor!

Wow, vilket vårväder vi haft i dagarna två! Tydligen ska det hålla i sig över helgen här i Stockholm, typiskt att jag och Charlotte Perrelli ska upp till Lappland och gigga, där lär snön ligga tjock ännu! Men för att återknyta till vårvädret hemma – vilken energikick. Jag är extremt beroende av sol och ljus för att fungera och må bra och just den här vintern har känts väldigt lång. Tror mycket beror på att vi fick ställa in vår januari/februarisemester i år – det blev liksom inte det där avbrottet jag brukar få. I påsk har vi dock bokat en liten soltripp, ska bli härligt!

img_9329

Tänk att kunna sitta ute i trädgården och fika redan nu!

Eftersom vi missar påsken hemma så har vi tjuvstartat lite smått. Var inne i en av mina favoritbutiker Oscar & Clothilde igår och handlade lite påskpynt, hittade även en fin bordslampa som passar perfekt på skänken i vår hall!

img_3031img_3033-kopieraimg_3025

Har tidigare inte varit jätteförtjust i mässing men har lärt mig uppskatta den på senare år; vi har en stor Flos Sarfatti i halltaket i just mässing så det känns som en naturlig fortsättning med samma metall i detaljerna även i resten av rummet.

img_3051-kopiera

Även lite vårlökar fick flytta in, kul att dekorera med mossa även när det inte är jul!

Kram/M:)


2 svar till “Vårkänslor!

  1. solveig lundgren skriver:

    Det är riktigt snyggt… Ja dit ni ska Gällivare kommer jag ifrån det hade varit så kul att få vara där men det funkar ju tyvärr inte. Dom har vinter så ta med dig skidorna. hihi. Jag önskar er en trevlig vistelse och ett lycka till med giget.
    Bamse kramar. 🙂

  2. Mia skriver:

    Vilken underbar bild på dig och en av hundarna!
    Vad fint ni har det, roligt att få se lite glimtar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.