Kost/Träning/Hälsa

Palm Springs

Häromdagen tog vi bilen till Palm Springs, en oas mitt ute i öknen där solen alltid skiner. Hit åker Los Angeles-borna på kortsemester när vädret inne i stan är trist. Bilresan tar drygt två timmar och vill du förflyttas tillbaka till Hollywoods glansdagar är detta helt rätt ställe. Byt ut bilarna mot äldre varianter är det som att tiden stått still när det kommer till arkitekturen.

 Vi bodde på Avalon Hotel & Bungalows – vi har tidigare bott på deras systerhotell i Beverly Hills så vi visste ungefär vad som skulle vänta och vi blev inte besvikna.
Atmosfären i Palm Springs är avslappnad – du kan lika gärna gå ut i shorts och t-shirt som i finbyxor och bli lika väl mottagen. Något som också slog oss var att åldersbarriärerna var som utsuddade på de uteställen vi besökte. Favoriten var Blackroom som hade supergullig personal och grymma drinkar!
I Palm Springs hade såklart alla de stora stjärnorna semesterhus, Frank Sinatras ”Twin Palms”, Joan Crawfords ”77 Palms” och Liberace Piazza är bara några exempel, det var även här Elvis Presley tog sin Priscilla för sin ”honeymoon”.
Innan vi åkte tillbaka till West Hollywood (där vi bor passade vi på att ta en hike i Indian Canyons, ett indianreservat. fantastisk natur men stekande hett!
Till Palm Springs åker vi absolut igen!
Kram/M:)

4 svar till “Palm Springs

 1. Christina Mock skriver:

  Naww snygging 😍 Så fina bilder. Ser härligt ut där. 😍 Hoppas ni njuter så riktig! Kram 💜

 2. Gun Melin skriver:

  Där se skönt ut, så jag förstår att ni njuter. ☀️☀️☀️

 3. Gun Melin skriver:

  Härligt att vistas i sol o värme efter den svenska sommaren, som inte blev som den brukar. Kul att ni har möjlighet att få uppleva Palm Springs i verkligheten. Fortsätt njut av semestern☀️☀️☀️☀️☀️

 4. Gunilla Bexell skriver:

  Härligt att ni har det så bra! Det blir roligt att komma till din konsert i Lundby kyrka när du är utvilad och man vet att du haft det riktigt gott! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.