Hem & Trädgård

Allt rullar på igen!

Skönt att Sverige är i rullning igen efter sommar och semestrar! Kan vara lönlöst att få saker och ting gjorda just under sommaren när allt går på halvfart! Igår hade jag ett superbra lunchmöte, gav mig massor med inspiration och energi inför kommande projekt. Detta i kombination med kul SMS från min manager om några lite mer omfattande jobbförfrågningar något år framåt i tiden. Ni som följt mig ett tag vet att jag är en arbetsmyra, ju fullare min kalender är och ju längre framåt i tiden den är det desto bättre! Med det inte sagt att jag inte tycker om att vara ledig; tvärtom! Däremot tycker jag ledighet och semestrar blir så mycket mer värda efter en intensiv jobbperiod eller efter att ett större projekt eller en turné avrundats.


Eftersom jag ändå var i farten så passade jag på att möta upp Mats inne i stan efteråt för några gemensamma ärenden. Det blev även en fika och ett besök på härliga inredningsbutiken Oscar & Clothilde nära Stureplan. Vi hittade ett par karmstolar vi föll pladask för, även ett par riktigt maffiga massiva lampfötter som vi tror nog skulle göra sig toppen i vårt sovrum!

Kram/M:)


Ett svar till “Allt rullar på igen!

  1. Christina Mock skriver:

    Naww snygging, jättefint kort på dig 😍 Längtar mycket till november och Änglarnas Tid och Sverige! Det e varje gång en absolut ”lung” tid för mig. Jag e held trivs i Sverige. Tillbaka i Tyskland börja varje gång panikångesten och depressioner igen. Konstig att man var alla år lyckligare i ett annan land än i sitt egen land. Verkligen svart att väntar varje gång från nytt om man e jan äntligen tillbaka till Sverige. Men tur också att har äntligen en jobb när det går att bättre handla med alla sjukdomar nu. Synd att november blir det sista gång för denna år. Hoppas lite på att du e med i Mellon 2018. Vore kul. Så komma jag iaf till deltävlingen 😅😁 Kram 💜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.