Uncategorized

Lanseringsfest!

Sega och trötta efter lördagens födelsedagskalas var det bara att bita ihop när finkläderna skulle på igen. På söndagens var det nämligen dags för vår vän Danielle att ha lanseringsfest för det amerikanska hudvårdsmärket Image Skincare som hon företräder på den svenska marknaden. Jag och Mats har använt några av deras produkter i lite drygt ett år nu och har hittat våra favoriter (det finns produkter för alla hudtyper).

5763ff3483df9_1

Jag har till exempel i många år haft extremt torra partier på armarna – nästan som sandpapper. Hur mycket jag än smort in mig med olika krämer var det faktiskt först med Image som jag fick bort det helt. Eftersom dessa produkter inte kan köpas över disk utan endast går att få tag på hos specialutbildade hudterapeuter/kliniker så vet du att du alltid får rätt grejer. Nu låter det här kanske som ett enda stort reklaminlägg men jag är alltid noga med att kunna stå för det jag skriver och givetvis är detta inget jag får någon ersättning för att skriva om någon nu trodde det. Inte heller är det någon som bett mig att skriva positivt om produkterna, jag gör det helt och hållet baserat på mina egna erfarenheter.

img_0436

Framme på festen glömde vi dock bort tröttheten från kvällen innan och hade jättetrevligt. Bland annat hade man hyrt in varietéartister och sen bjöds det på  sångframträdande uppblandat med mingel och snittar.

img_0388

img_0381

img_0401

Väl hemma igen somnade vi sedan gott efter en festfylld helg!

Kram/M:)


Ett svar till “Lanseringsfest!

  1. Christina Mock skriver:

    Skickar Spanien-värmen till Stockholm. Kommer på fredag kväll. Och vädret säger snö 😱
    Lördag heter det Silja Galaxy med Ace Wilder. Hoppas det blir kul. Hoppas ni ha en jättefint semester. Njuta! 💜🦄 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.