Resor

Hotellbilder från Shangri-La!

Våra första åtta nätter här i Bangkok spenderade vi på Shangri-La Hotel, nu har vi flyttat vidare till ett annat hotell där vi ska bo våra sista nätter. Shangri-La är en femstjärnig Bangkokklassiker med supertrevliga rum och stort grönt poolområde precis vid floden. Just ett bra poolområd tycker jag avgör mycket när man är i Bangkok som ju tyvärr saknar hav och stränder på grund av sitt läge. Här kommer en drös blandade bilder från vår första vecka!


Ska du någon gång bo på Shangri-La vill jag speciellt  rekommendera deras SPA! Jag och Mats var där och fick varsin 90-minuter lång Thaimassage. Ungefär så långt du kan komma från massageställena ute i gathörnen som tjatar och sliter i dig att komma in. När vi kommit hem igen tänkte jag skriva ihop en guide med våra absolut bästa Bangkoktips, nu har vi varit här ganska många gånger och just den här vändan lite längre så ett och annat kan jag nog tillföra även till er som varit här förut!

Kram/M:)


2 svar till “Hotellbilder från Shangri-La!

 1. solveig lundgren skriver:

  Tack för alla underbart vackra bilder du delat med dig av. Ni är så generösa med att dela det mesta av era liv.
  Det är inte alla som är lika goa och fina som ni två är. De gånger jag träffat er så är ni ju även supertrevliga och inga divaliteter där inte. ni är ett par helt underbara killar goa och fina. Önskar er en fortsatt fin vistelse.. Kram till er båda. 🙂

 2. Härliga bilder.
  Kul med en Bangkok-guide.
  Är alltid intresserad av tips.
  Jag tipsar om Mandarin Orientals SÅ vackra lobby med underbara blomsterarrangemang.
  Bamboo Bar är toppen för en drink efter middagen.
  Kanske har ni redan varit där?
  Ha en fortsatt fin vistelse.
  Kram Titti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.