Övrigt

Premiär på Solsidan-filmen!

I måndags var det stor galapremiär på filmen Solsidan. Jag ÄLSKAR TV-serien så det var en lyckträff att jag mitt i julperioden faktiskt hade en ledig dag och kunde gå. Det var Micael Bindefeld som höll i premiären och kvällens dresscode var, som sig bör, smoking. Filmen var galet rolig och innehöll en hel del repliker som jag är övertygad kommer rota sig nästan lika hårt som klassikerna i Sällskapsresan-filmerna. Ove, Mickan, Fredde och de andra karaktärerna var verkligen i toppform. Kul dessutom att de byggt upp allt lite mer dramaturgiskt nu när det fanns utrymme i en spelfilm.

Foto: Shimoda.se

Gissar att detta kommer att bli årets stora julfilm, jag rekommenderar den i alla fall varmt! Efter filmen bussades de 700 inbjudna gästerna till fina Hotel Saltsjöbaden (var annars?) för efterfest.

Smoking eller inte, är Doris kissnödig så är hon…

Kram/M:)


2 svar till “Premiär på Solsidan-filmen!

 1. solveig lundgren skriver:

  Jag har följt solsidan på teven och gillar den, ska försöka komma iväg och se filmen också tror dig den är säkert jättebra. Ja inte bryr sig dom små familjemedlemmarna om hur fint klädda ni är vill jag ut så är det bara gå ut. Ni är som vanligt strålande vackra. Ha det fortsatt bra hela familjen och ta det lugnt på vägarna på era resor. 🙂 kram

 2. Anni skriver:

  Hej
  Magnus vilken fin blogg inlägg 🙂
  En fråga
  Skulle du vara med i nyhetsmorgon imorgon?
  Med vänlig hälsning, Anni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.