Hem & Trädgård

Middag med vänner!

Igår var vi hemma hos Charlotte och Anders på middag. Vi har inte hunnit ses så mycket nu i sommar då vi turnerar intensivt på varsitt håll så då är de här så luckorna när vi kan få till att ses extra mysiga. Jessica Andersson var också med och även Charlottes gulliga föräldrar. Som vanligt kanongod mat; skaldjur av olika slag och Pilgrimsmusslor frästa med grönsaker i en härlig chilisås i en stor utomhuspanna, så fräscht!

Foto: Alessio Perrelli

Eftersom deras lille Adrian fyllde år dagen innan hade vi med oss födelsedagspresent, en radiostyrd motorbåt. Ni kan inte föreställa er så  ivrig han var i väntan på att batterierna skulle laddas upp innan han kunde börja rejsa runt med båten i poolen, haha!

Igår var våran städerskas sista dag innan hon går på semester. Vi är så himla glada över,- och nöjda med henne. Hon är både noggrann, trevlig och snabb – alla kvalitéer som man önskar. Vi har haft en del olika städerskor genom åren, en del bra och andra inte alls så det känns verkligen som en lyckträff den här gången. Då kändes det extra kul att ge henne en liten presentkorg som start på sin ledighet!

Imorgon sätter en jobbperiod igång för min del, nu är det sex stycken jobb på raken, det märks att sommaren slutspurtar så smått nu!

Kram/M:)


4 svar till “Middag med vänner!

 1. Christina Mock skriver:

  Och jag kommer fyra från den sex spelningar 🙈😱💜 Kram

 2. Irene skriver:

  Trevligt Magnus, och precis den bilden har Inger av dig sen din tid som barn på fritidshemmet .
  All lycka till i sommar Sverige.

  Från oss som bor i Vänerns Pärla.

  1. Sara skriver:

   Hej hej ska bli jätte trevligt att lyssna på
   dig på lördag , på gropafestivalen utanför Örebro.😀

 3. Sara skriver:

  Hej hej kommer bli jätte trevligt att lyssna på dig på lördag,på gropafestivalen utanför Örebro😉😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.