Övrigt

Födelsedagsfest för Anders!

Great Gatsby var temat när vi firade vår vän Anders 40-årsdag i lördags. Vi höll till på anrika Cedergrenska Tornet – så fin miljö och alldeles lagom i storlek för en fest på runt 100 personer. Kvällen började med mingel på takterassen innan vi tog oss ner till matsalen och åt middag varvad med tal och andra inslag. Jag, Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren och Gabriel Forss träffades förra veckan och skrev nya texter på några av våra gamla hits, texter som handlade om just Anders och Charlotte. Blev jätteskoj när sen jag, Charlotte, Gabriel, Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Martin Stenmarck sjöng hela berättelsen i ett svep. Under kvällen drack vi av Charlottes nya viner som snart släpps, favoriten var det röda men så är jag också mer för rött än vitt överlag.

img_0280

img_0305

img_0306

img_0309

img_0369

img_8593

img_8594

img_8595

img_8596

img_8598

img_8602

img_8604

img_8605

Till bords hade jag sköna Pernilla Wahlgren på ena sidan och Niklas Kulti på den andra – så himla kul och trevligt; det blev massor av skratt! Efter middagen serverades tårta en trappa ner, hann tyvärr inte med att ta en bild när den var oskuren men som ni ser hade den formen av ett flygplan. Anders fick nämligen flyglektioner som ska leda till ett flygcertifikat i present av Charlotte. Av oss (vi gick ihop med goda vännerna Patrik & Mattias och Charlottes syster Kina och hennes man Jeppe och några till) fick han en trälåda med fina viner att lägga i deras nybyggda vinkällare. Senare under kvällen gick jag och Charlotte upp och körde några låtar med våra favoriter i Easy Kit. Alltid lika kul att spela ihop!

img_0350

img_0351

img_0363

En supertrevlig kväll för en fin vän och alltid lika kul att träffa många av de som vi sist sågs på Anders och Charlottes bröllop i Paris häromåret!

Dagen efter var vi allt annat än pigga här hemma men det var det absolut värt!

Kram/M:)

 


Ett svar till “Födelsedagsfest för Anders!

  1. Christina Mock skriver:

    Nawww 😍 Du o Mats e så ett jättesött par 😍 Fina killar 😍💜 Fredag e äntligen semesterdags. Tillbaka till Stockholm. Längter mycket. Idag var jag till blood donation än och imorgon heter det pakar bagaget. Åka kl 5 på fredag till Hamburg och träffar min vännina och flyga då första gångenfrån Hamburg 😍😄❤️💜 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.