Musik

Snart bröllopsdags!

I slutet av sommaren är det dags för våra kära vänner Charlotte och Anders att knyta hymnens band och bli äkta makar. Jag och Mats kommer såklart att vara på plats under festligheterna och fira dem ordentligt! Ska bli så kul!

ACFEST

Bild från Charlottes 40-årsfest; kvällen då Anders också friade!

Charlotte har inför det stundande bröllopet skrivit text till en låt tillägnad Anders; den heter Bröllopsvalsen och har nu i dagarna släppts som singel; en finstämd låt med vacker text. Perfekt för den som går i giftastankar eller helt enkelt tycker om en fin kärlekslåt! Här nedan hör du ett litet smakprov!

Vill du höra den i sin helhet kan du ladda ner den på iTunes eller lyssna på Spotify!

CPBV

Du vet väl förresten om att jag och Charlotte spelade in en bröllopslåt tillsammans för några år sen? Det var inför kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings bröllop 2010. Vi gjorde den en hel del i TV den sommaren, bland annat i Allsång på Skansen som just den kvällen faktiskt slog publikrekord!

Kram/M:)


6 svar till “Snart bröllopsdags!

 1. kerstin skriver:

  härligt med kärlek lycka till

 2. K skriver:

  Åå vad fin… jag vill också gifta mig (igen)

 3. Elisabeth Welen Svensson skriver:

  Kommer nog bli ett sagolikt bröllop enligt vad jag läst på hennes blogg 🙂 🙂 Lite annat än mitt bröllop…en svinkall novemberkväll ute på däck på Birka Princess, men roligt hade vi och kärleken håller i sig 🙂 🙂 Träffade ju min man där för länge sedan (år 2000) då du var med Barbados och spelade där. Vilka minnen 🙂 🙂 Hoppas ni får trevliga dagar och att du sjunger något vackert för brudparet 🙂 🙂 Kram

 4. Jessica forslund skriver:

  All kärlek o lycka till er Charlotte och Anders

 5. Bodil skriver:

  Stort grattis till Charlotte.
  Har följt henne sedan tiden med wisex
  Hon e helt otroligt duktig.
  All lycka till henne och hennes Anders.

 6. åsa thalin skriver:

  Vilken bra låt med henne. -8 -8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.