Musik

Vi är igång!

Nu är repetitionerna inför Änglarnas Tid igång! Jag och Lisa Ljungberg har under två dagar bollat låtar, låtordning, arrangemang och även filat lite mer på det för i år nyskrivna materialet. Det kommer att bli en grym föreställning – det svåraste har varit ”Kill Your Darlings”-momentet men å andra sidan kan en konsert inte vara hur lång som helst heller. Vi har fortfarande både mer musik och mellanprat än vad som ryms inom programmet men vi får vrida och vända på allt några gånger till helt enkelt! Vi hade även möte med ljud,- och ljustekniker för att diskutera det visuella och all logistik – alla är verkligen på banan, känns toppen!

På kvällen fixade Mats middag med jag och Lisa jobbade, vi fick både Margaritas med hemgjord Guacamole och Salsa och en supergod vegolasagne med Västerbottensost. Så brukar inte cateringmaten se ut under en vanlig repetition, haha!

Biljetterna till Änglarnas Tid går åt i en rasande fart, några av föreställningarna är i det närmsta slutsålda – eftersom jag i år även gör krogshowen Steamy Christmas parallellt med min turné så finns det tyvärr inte utrymme för dubbleringar och matinéer så se till att vara ute i god tid för att inte missa din biljett. Steamy Christmas sålde slut på alla biljetter redan i september (!) – där har vi dock lyckats lösgöra två nya datum så nu är två nya föreställningar släppta den 21 och 22 december.

Biljetter till Änglarnas Tid bokar du här och biljetter till Steamy Christmas bokar du här.

Kram/M:)


4 svar till “Vi är igång!

 1. Pernilla skriver:

  Tjohoo så kul det ska bli, syns i Katrineholm! 🎄🎄🎄

 2. Annika Malmsten skriver:

  Jag och min mamma ser verkligen fram emot att se dig i Stockholm i december…
  Kram på dig!

 3. Ulrika Söderberg skriver:

  Ja med de fantastiska förberedelserna kan det ju inte bli annat än himmelskt☺👍

 4. Gunilla Bexell skriver:

  Vi ses i Göteborg biljetterna ligger i byrålådan. Ser fram emot den 18/12 !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.