Musik

Tre stycken kvar!

Det blev som sagt ett kort juluppehåll för min del i år – redan den 26 rullade turnerandet igång för mig igen. Därmed har jag nu hunnit med två konserter sedan juluppehållet på tre dagar. Den första var i Sorunda Kyrka (översta klippen och bilden) och igår kväll var jag i Oskarshamns Stadskyrka (nedre klipp och bilder).

 

 

 

 

 

 

Just nu befinner jag mig i Karlskrona dit vi kom sent inatt – ikväll kör vi i Bräkne-Hoby kyrka en bit utanför Ronneby, en stor maffig kyrka. Efter det är det bara två små stopp kvar – Linköping (Klockrike) imorgon och min gamla hemort Fristad i övermorgon.

Sen väntar nyårsafton – gissar att det blir något med hummer till nyårssupé och kanske något annat gott till. Ska kika i någon av alla de fina vegokokböckerna vi köpte i Los Angeles nyligen, några av dem fokuserar mer på mat till festligare tillfällen.

Kram/M:)


7 svar till “Tre stycken kvar!

 1. Anonym skriver:

  Gott nytt år
  God fortsättning

 2. God fortsättning och vi ses på lördag i Fristad Kyrka.

 3. Mia Önell skriver:

  Tack för ikväll i Bräkne-Hoby kyrka. Vilken fantastisk konsert och ALLA låtar var med🎶😘

 4. Elisabeth skriver:

  Vill också tacka för en fin konsert i Bräkne-Hobykyrka ikväll! 😊 Svävade på små moln hem…..✨☁️Tack, tack! 🎶🎵

 5. Lena i GBG. skriver:

  Gott slut och Gott Nytt År! Julen ser ut att ha varit mysig hos er. Det är härligt med ledighet och umgänge med vänner m.fl. Ha det så bra!

 6. Anonym skriver:

  Prämier för mej i afton .Ses i kväll i Klockrike.

 7. Maria skriver:

  Du är alltid lika ödmjuk, jordnära och trevlig. Och levererar alltid det bästa. Proffsig på alla sätt och vis och en väldigt fin människa. God fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.