Kost/Träning/Hälsa

Tillbaka i verkligheten!

Jag hann knappt landa och få uppackat och tvättat innan det var dags för mig att sätta igång och jobba igen. Helgen bjöd på dubbla gig, dels i Vårgårda men också en privat spelning ombord på M/S Cinderella som var abonnerad av tidningen Hälsa.

Vårgårdafesten

Vårgårdafesten

Vårgårdafesten

Vårgårdafesten

Har inte känt mig i toppform sedan vi kom hem, magen totalkapitulerade samma dag vi landade och det är faktiskt först igår, efter fyra dagar som jag känner mig som människa igen. Det är väl kanske det värsta med mitt jobb, the show must go on vare sig du är på topp eller inte alls är i form. Att ställa in kräver mycket, har ännu aldrig gjort det och då har jag ändå 25 år i branschen. Det blir så många som påverkas i flera led, allt från en arrangör som plöjt ner hundratusentals kronor till musiker, ditrest publik, biljetthantering, återbetalningar osv.

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

M/S Cinderella

Frukost på rummet!

Pratar nya jobb med min manager på vägen hem!

Nu känner jag mig mycket bättre och nästa gig är inte förrän till helgen. Nu i veckan ska jag ta det så lungt det bara går. Igår hade vi åtta olika hantverkare hemma som gjorde lite olika målningsjobb och småfix, ni vet såna där smågrejer som aldrig riktigt blir av. Vi lyckades synka det mesta på samma dag, det är lite till som ska fixas idag och imorgon bara så det ska väl bli tyst och lugnt här också så småningom, haha!

Kram/M:)


3 svar till “Tillbaka i verkligheten!

  1. Jessicadubbel skriver:

    💕☺ krya på dig vet hur det känns ha varit snuvig ett tag men nu är jag på bena igen 💕

  2. Tess skriver:

    Du var så bra på Cinderella!!! Hoppas att du mår bra nu.

  3. Malin skriver:

    Men snälla visa lite mer bilder från ert magiska hem. Kök, hall, vardagsrum, tvättstuga, walk in mm Ni verkar ha det SÅÅÅÅÅÅÅÅ fint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.