Musik

Sommarturnérandet har dragit igång!

Nu har min sommar kickat igång ordentligt; igår kväll gjorde jag ett kort privatgig på Färgfabriken i Stockholm och idag rullade turnébilen iväg för att börja turnérandet!

ID7ID6ID8

Första stopp var Östhammar där jag uppträdde på Sjötorget på eftermiddagen; eftersom regnet fullkomligen öste ner var både jag och förmodligen även också publiken glada över att framträdandet skedde i ett stort cirkustält. Flera tusen personer rymdes och det var fullsatt till sista plats – kul!

ID2 ID3 ID4 ID5ID1

 

Om en liten stund ska jag kliva upp på scenen igen; denna gång i Söderhamn och avslutningsfesten för deras Pridefestival! På hotellet i anslutning till festen har arrangören fixat mysigt med frukt och mörk choklad – sån’t uppskattas!

Ha en fin lördagkväll!

Kram/M:)


5 svar till “Sommarturnérandet har dragit igång!

 1. Jessica dubbel skriver:

  Ha en fin lördagkväll du också♥♥♥♥

 2. Sofie skriver:

  Tack för en toppenspelning i Östhammar! Blir ett extra plus för att favvo-låten ”Live Forever” var med också 🙂 Kan intyga att publiken uppskattade tältet för fy tusan vilket busväder det var… Tur att du spred både värme och energi!
  Kram o ta’t lignt ute på vägarna!

 3. Carina johnsson skriver:

  Synd att jag inte kunde träffa dej på Pride på Arton78 men jag hostar och är görsjuk.Jag hade ju längtat så.Vi ses på Diggiloo i Järvsö.Kram till dej vännen.

 4. Malin Friberg skriver:

  Syns om en stund här då Magnus vi väntar på dig härnere!

  Kramen

 5. pamela santa barbara skriver:

  Tack för fina foton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.