Kost/Träning/Hälsa

Skepp O’ Hoj!

Då är det strax dags att lätta ankar och ge sig ut på böljan den blå!

Som jag skrev tidigare kom Johanna (här hittar du hennes blogg) och Janne hem till oss på eftermiddagen; de hade med sig fina påskpresenter; både bubbel och varsin mössa ur deras nya kollektion till mig och Mats (här hittar du hans blogg) – kommer bli perfekt på powerwalks och löprundor. Vi har varsin sedan tidigare i en annan färg – precis lagom tjocka, smidiga och snygga! TACK!

KR5

På vägen hem från gymmet sprang Mats till affären och fixade lite smågott att äta medan vi packade. Han bakade även gott fröknäcke till. Gott utan att vara något som var direkt onyttigt alls!

KR4KR3

Som artist får man kliva ombord på fartyget lite tidigare än alla andra för att hinna installera sig; få nycklar och papper iordning och ta sig till soundcheck i god tid. Jag har ordnat så att vi har två sviter ombord, en till mig och Mats och en till Johanna och Janne. Har man som jag 150-200 resdagar per år så är det skönt att bo och resa så bekvämt det bara går. Även om jag bara står en bråkdel av kryssningen på scenen så åker jag ju ändå med på hela resan och då kan det vara skönt att kunna hänga och umgås i hytten, kanske kolla film men framförallt sova gott i en ordentlig dubbelsäng. Ibland har jag fått göra ”avhopp” från bl a Silja Galaxy mitt i natten för att hoppa på tillbakavändande fartyg, ta tidigt morgonflyg eller resa vidare på annat sätt men denna gången hänger vi med ett helt dygn!

KR2

Blir alltid så väl omhändertagen och ompysslad på Silja Galaxy! Tack!

KR1

Tänk om det varit varmare ute – stor terass utanför!

Under de drygt 20 år jag rest omkring och turnerat har jag sett det mesta i hotellväg, jag har livrädd klamrat mig fast i baksätet på turnébilar som susat omkring i galna hastigheter mitt i natten, sovit ståendes, flugit i små privatplan i busväder för att hinna till nästa gig och serverats den mest konstiga mat i länder jag knappt kan peka ut på en karta. Ibland superspännande och glamouröst, ibland bara så man vill skjuta sig själv eller lägga sig ner och bara skrika och gråta.

KR6

Hej då Stockholm!

 

Turnélivet är väldigt speciellt och svårförklarat för den som inte varit med om det. Ibland står resandet en upp i halsen men samtidigt älskar jag mitt jobb och allt jag får och fått möjlighet att uppleva. Att få betalt för att göra det man älskar är inte illa!

Glad påsk på dig – nu ska jag guppa iväg på vågorna här!

Kram/M:)

PS! Missa inte att följa mig även på Instagram – kan tänka mig att jag har lite lättare att uppdatera där under resans gång! Klicka här så kommer du direkt till min sida!


9 svar till “Skepp O’ Hoj!

 1. Hellbabe skriver:

  Silja Galaxy är min favoritbåt faktiskt. Hade gärna velat följa med denna kryssning men då det är Påsk så funkade det inte rent praktiskt. Hoppas att ni alla fyra får en härlig välförtjänt tripp ute på böljan den blå. Det där brödet ser ut som fröknäcke, mitt nya favoritbröd då det inte blir så mycket mjukt bröd numera. Nu insåg jag att mitt är slut och behöver verkligen baka en ny omgång imorn. 🙂 Kram och glad påsk!

 2. Christina Mock skriver:

  Din sista bild e så underbar skönt 🙂 Riktig romantisk ser det ut

 3. Kerstin skriver:

  Hoppas att ni får en fin resa, utan kulingvarning! Fin bild du lagt tagit.

  Kram!

 4. Marie K skriver:

  Hallå o Glad Påsk 🙂 Nu måste jag kolla en sak med dig. Vi kollade just upp din turnéplan för att vi vill så jäkla gärna se dig/lyssna på dig i sommar men förutom Digiloo och företagsgig så är det ju endast på Viking Cinderella vi kan se dig ! Här har vi ett stort problem!!!! Vi gillar verkligen inte ”livet” på dessa båtar. För oss är det ett stort no no (ungefär som Ullared). Finns det något du kan säga till båtarnas fördel som skulle kunna få oss att ändra oss och efter många års frånvaro äntligen få lyssna på din fantastiska röst?
  Förresten har du hunnit läst Sonjas sista vilja och Sonjas hemlighet? Visst är de bra? Sonja skulle man ha som vän 😉 Vilken kvinna!
  Kram

 5. Anitha skriver:

  Nej, det går inte att förstå ett turneliv, är nog ett väldigt speciellt jobb, men med up- and downs,
  som ” vanliga” jobb. Hoppas ni får en skön och avkopplande resa.
  Fortsatt trevlig och glad påsk!

 6. marie-louise carlsson skriver:

  Nej turnélivet är nog ingen dans på rosor alla gånger, tänker på alla partners som måste sitta hemma ensamma medan den andre är på turné, ni verkar resa mycket tillsammans, det måste kännas skönt för er båda att kunna ha det så priviligerat

 7. Eva Ström skriver:

  Det ser hur gott ut som helst men det fröknäcket är bara så himla gott. Ha en go tripp och Glad Påsk

 8. Johanna Toftby skriver:

  Tack för en fantastisk resa!
  Mysigt och roligt, framförallt mycket skratt 😉
  Janne hälsar och kul att ni gillar våra mössor!

  Vi ses snart igen !

  Kram från bilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.