Hem & Trädgård

Regn, finbesök och festival!

Två dagar i rad nu har jag gjort gig tillsammans med bandet Midnight Express. Den första konserten var i Sandviken i torsdags, fullsatt och lapp på luckan! Gårdagens gig i Ljusne var lite körigare – när bandet kom fram regnade det så mycket att det inte ens gick att rigga upp instrumenten. Vi försökte anpassa gigtiden efter när det var utlovat uppehåll men det kom aldrig – det hällregnade verkligen hela kvällen. Jag är därför mäkta imponerad av att runt 300-400 personer ändå tagit sig till spelningen och dansade loss i ösregnet. Mig hade man fått dra ut med hjullastare och kättingar i det vädret, haha. Ett tappert gäng gjorde det i regnkappor och stövlar direkt nedanför scenen medan merparten höll sig i skyddet av de stora partytält som stod en bit bort. Håller tummarna för bättre tur med vädret vid mitt nästa besök!

I eftermiddags kom Åse och Daniel på besök med tre av deras barn. De stannade till på väg hem från en vistelse på Steam Hotel i Västerås, de har precis premiäröppnat och de var bland de första gästerna att testa den nya anläggningen. Ni som har koll på min spelplan vet säkert att det är där jag gör en krogshow i höst och vinter parallellt med min rikstäckande julturné ”Änglarnas Tid”. Måste åka förbi där någon dag och kika hur det ser ut, om tre månader ska showen vara ihopsatt och klar – tiden går snabbare än man tror!

Om en stund ska jag rulla upp mot Fjugesta (ungefär mellan Örebro och Laxå) där jag ska vara finalakt på en tvådagarsfestival som kallas Gropafesten. Ett event som återkommit årligen sedan 1931! Ska bli skoj och alltid skönt när det inte är så långa avstånd. Åker direkt hem inatt eftersom jag ska jobba i Stockholm imorgon!

Kram/M:)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.