Musik

Publikrekord i Valdemarsvik!

Igår avrundade jag den senaste veckans jobbsvit med att gästa allsången i Valdemarsvik. Det var säsongsavslutning och fint väder. Scenen var inrymd inuti en stor lastbilstrailer i gästhamnen där både band, teknik och artister skulle rymmas men det gick strålande. Det var en hel uppsjö av lokala artister som gästade Titanix som var kvällens husband. Utöver detta gästade även gulliga Erica Sjöström från Drifters, en jättebegåvad och rar tjej – jag sjöng faktiskt duett med henne på hennes bröllop för bara några år sedan. Innan gig åt jag middag på Restaurang Latitud, vilken service och jättegod mat!

IMG_2171IMG_1087IMG_2069 IMG_2092

Det var många som samlats i det gröna framför scenen, så många att det faktiskt blev publikrekord! Under kvällen bjöd jag på två låtar (Möt mig i Gamla Stan och Världen Utanför) och sen Kom Hem som allsång, snacka om att ha det lyxigt när ens egna hits sitter så bra i minnet hos folk att den funkar som allsång!

IMG_2122  IMG_2194IMG_2156IMG_2148

Tycker det är så kul att se att det finns ett sånt stort engagemang för musik och konserter även på mindre orter, Valdemarsvik är till invånarantalet mindre än min gamla hemort Fristad men ändå finns det ett sånt driv och intresse att dra igång projekt och events. Det glädjer mig verkligen att musik, som det mesta andra, mest förunnas storstäderna. Bra jobbat Maria och Titanix, vilket engagemang ni har! Det här gör vi om!

Vill du läsa mer och se fler bilder kan du klicka här – då kommer du till en artikel om kvällen i Norrköpings Tidningar!

Kram/M:)


4 svar till “Publikrekord i Valdemarsvik!

 1. Hanna S skriver:

  Alltid lika välformulerade texter i din blogg! Hoppas skrivandet leder till en bok en dag, t.ex. del 1 av en självbiografi i samband med ett visst jubileumsår som artist … 🙂

  Tack för en intressant blogg med så många fina bilder!

 2. Anonym skriver:

  Vilken fantastisk kväll det blev?. Tusen tack för att du gästade oss?. Vilket superproffs du är?. Såå otroligt roligt att jobba ihop med Dig. Ha nu en underbar semester och hälsa Mats.
  Kram och på återseende?
  Maria

 3. Jenny skriver:

  Hej kommer du signera något på diggiloo föreställningen på lördag har en vän som väldigt gärna vill träffa dig så tänkte överraska henne då ❤❤❤
  Kram Jenny

  1. Magnus Carlsson skriver:

   Jag hoppas kunna göra det! Vi spelar in föreställningen för TV den kvällen så jag lämnar dock en liten reservation om att det kanske inte finns tid just den kvällen.

   Kram/M:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.