Musik

Premiär på The Steam Hotel!

Vilket tempo det varit de senaste dagarna och alla konserter har gått jättebra! Direkt efter onsdagens fullsatta konsert (så kul att så många kommer och att det säljer slut precis överallt) i Revsunds kyrka  hoppade vi in i bilen och körde mot Västerås där jag på torsdagskvällen skulle ha premiär på krogshowen ”Steamy Christmas”.

Under och efter konserten i Revsund snöade det verkligen på tvären utanför så det blev först 15 mil i snöstorm innan det övergick till lika lång sträcka i ett rejält slaskoväder för att sedan övergå till vanligt regn sista biten. Var inte framme förrän på morgonkvisten och redan klockan 11.00 var det dags för genomdrag och genrep.

Även om vi inte hann repa så mycket som vi kanske hade velat så gick premiären kanonbra. Några små tekniska missöden med pyroteknik och bildskärmar men inga stora grejer. Jag kan säga att det är en riktigt fartfylld show ni har att vänta er (ni som lyckats få tag på biljetter) – en annan lär inte behöva gå på gym resten av året, haha!

Tack Held Management för fin premiärpresent och tack alla på The Steam Hotel för fint omhändertagande och trevlig premiärfest – ser fram mot alla kommande veckor hos er! Och sist men inte minst  tack Jessica för att du är du och är så lätt och rolig att jobba tillsammans med!

Kram/M:)


6 svar till “Premiär på The Steam Hotel!

 1. Anonym skriver:

  Jag var både i Revsund o i Västerås. Två kanonkvällar ❤️

 2. Jösses vilka fina bilder du lägger ut Magnus. Jag har lagt till dej i min Blogglista snyggingen där. Kram. Maggan <3

 3. VILKA FINA BILDER DU LÄGGER UT MAGNUS!!! Kram <3

 4. Anna skriver:

  Längtar till 8:e dec när jag är på Steam 🙂 räknar med att gå hem svettig!

 5. Sofie.B skriver:

  Steam Hotel var verkligen ett fantastiskt ställe och showen likaså. Bra jobbat!
  Regnet öser ner i Uppsala idag men jag är säker på att julstämningen kommer infinna sig ikväll, välkommen hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.