Musik

Pendlingsavstånd!

De senaste två kvällarna har jag haft spelningar på bekvämt pendlingsavstånd hemifrån; smidigt eftersom vi håller på och bygger om hemma så då har jag hunnit utnyttja dagarna maximalt! Ska lägga upp lite bilder på den pågående ombyggnationen snart! I tisdags var jag i Öregrund och igår på Ljusterö. Bägge kvällarna har bjudit på riktigt fint väder och riktigt fina spelställen vid vattnet. På tisdagen uppträdde jag på Söderströms Veranda som var helt fullsatt, det stod till och med folk på gatan utanför och dansade och sjöng med!

Igår var jag på ”Skärgårn” i Linanäs Gästhamn på Ljusterö. Jag var där för ett par år sedan och hade turnéavslutning med min sommarturné ”Tillsammans” precis bredvid – då var jag utomhus, denna gången inomhus men med en helt galet vacker utsikt utanför fönstret! Det var mycket folk på plats – alla fick tyvärr inte plats inomhus så många fick stå utanför och lyssna istället.

I förmiddags flög jag upp till Luleå där jag uppträtt med Nanne Grönwall nu ikväll – mer om det i ett senare inlägg. Nu är jag på hotellrummet och ska kolla lite film innan det är läggdags – tidig flight hem imorgon!

Kram/M:)


Ett svar till “Pendlingsavstånd!

  1. Yvonne freyholtz skriver:

    Var på digillo i Vänersborg det var jättebra men jag saknade dig på digillo. Hoppas att dom kommer till Vänersborg nästa år igen och du är med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.