Musik

Nytt singelsläpp!

Vid sidan av min artistkarriär driver jag sedan ganska många år tillbaka även mitt eget skivbolag. Förutom att jag släpper min egen musik på det bolaget så jobbar jag även med en hel del andra artister, både som exekutiv producent och låtskrivare. För att nämna några av alla de artister som jag släppt album/singlar med så är det bl.a. Pernilla Wahlgren, Lili & Susie, Gabriel Forss och Jessica Andersson.

Nu är det dags för ännu en release med en annan artist: Di Leva! När vi 2016 åkte på Diggilooturné tillsammans så blev jag helt knockad av hans tolkning av David Bowies ”Life on Mars?” och det blev även publiken – stående ovationer kväll efter kväll. Idén föddes då ganska snabbt att spela in hans tolkning och göra den klar för skivrelease. Sagt och gjort! Vi satte oss i studion och skapade hans egen version som jag tycker blev helt fantastisk!

Låten fick dock ligga och vila ett tag tills det blev klart att Thomas nu i vår ska göra krogshowen ”Changes” på Hamburger Börs. I mina öron finns det inget mer självklart namn i Sverige att göra en så’n show både artist,- och röstmässigt. ”Changes” är alltså en hyllningsshow till David Bowie, och ”Life on Mars?” blir lite av showens ledmotiv. Kanske har du redan hört en snutt av den i TV-reklamen för showen?

Idag, den 5 januari släpps låten digital download på iTunes och som streaming på Spotify. Känner mig jättestolt och glad över det här projektet, så jag tänker här och nu passa på att göra reklam både för singelsläppet (klicka här för att komma till låten på iTunes!) och den kommande krogshowen (här bokar du biljetter!). Här nedan kan du se musikvideon till låten!

Hoppas du ska tycka om den lika mycket som både jag och Thomas gör!

Kram/M:)


7 svar till “Nytt singelsläpp!

 1. Ja vist gillar ja dileva men ja gillar juuuu deeej mest .ja undrar bara när skulle gamla stan komma tillbaka till din webb shop .love you .kramis Christina

 2. Johanna skriver:

  Jisses vilken cover! Måste boka biljetter med mina vänner. Och Magnus.. finns inga ord som räcker till att förklara vilken sjukt bra artist du är. God fortsättning😁

 3. Ulrica J skriver:

  Hej!

  Låten med Dileva är helt fantastisk. Älskar videon. Han har en jättebra röst. Var och såg julkonserten i Västerås och Tomas var kanon.

 4. Annica Renström skriver:

  Hej! Den här jag hört förut nån gång. Magnus är bäst och han är så duktig kollade på några Youtube klipp igår kväll med dig. Såååå bra. Bl.a. har du kvittot? Och dem där julklippen. Trevlig fortsättning på nya året.! Kram från mig Annica Love you Magnus!

 5. evaelenor skriver:

  Har alltid gillat DiLeva 🙏 sen flera år tillbaka. Minns när jag såg honom första gången på tv, och undrade ”var kommer han ifrån”? 😊 Men blev helt såld efter att hört honom sjunga.
  Han är verkligen outstanding och en enormt duktig artist!
  Äger en mycket speciell & fantastisk röst!
  Dessutom tror jag han är en galet snäll och en kollosalt sympatiskt person.
  Hälsa honom så gott 😉

  Eva

 6. Todd Richards skriver:

  Please forgive me, I don’t speak Swedish. If like to read your website. Is there an English translation button?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.