Musik

Morgon-TV och fortsatt turné!

Efter lördagens show på Steam Hotel i Västerås åkte jag hem för några timmars sömn innan tidig avresa till TV4 och Nyhetsmorgon. I sedvanlig ordning började dagen med soundcheck och kamerarep innan det var dags för hårfix och TV-smink.

Med min fantastiska pianist Lisa och mina två duktiga körtjejer!

Första låten gick igång först 09.30 så det var en del väntan, framförallt sen innan intervju och låt nummer två som avslutade sändningen vid strax innan 11.30.

Trissinslget som låg innan min intervju drog ut väldigt på tiden så min intervjutid reducerades tyvärr med flera minuter men jag tycker ändå att jag och Jenny tillsammans fick till det bra ändå. Jag ska lägga upp hela WaterAid-klippet från Rwanda som var tänkt att visas i sändningen här på bloggen inom kort!

Eftersom det inte fanns något annat sätt för oss än privatflyg för att ta oss till kvällens konsert på Åland så stod ett plan och väntade på oss på Grafair Jet Center i Bromma. Alltid lika trevligt att komma dit och loungen var fint julpyntar och kolla in det flygplanet man får kaffet dekorerat med, haha!

Flygningen över går snabbt och på mindre än en timme var vi på plats i S:t Olafs Church i Jomala på Åland. Kyrkan var en sk korskyrka där man har publik både framför sig och i flyglar till både vänster och höger så det ställer lite extra krav på den som uppträder så att alla får ta del av konserten! Det var helt fullsatt även denna föreställning – kul!

Efteråt flög vi direkt hem och hann till och med köpa med lite färdigmat på vägen. Igår kväll var det sen dags för konsert i Norrtälje Kyrka, även det helt fullsatt – känner mig så lyckligt lottad över att intresset är så stort för mina julturnéer.

Resten av året finns det biljetter kvar till följande konserter av Änglarnas Tid: Fårö, Färila, Katrineholm och Gävle – resten är helt slutsålt så passa på om du är i krokarna vetja! Klicka här för att komma till turnéplan och biljettbokning!

Kram/M:)


3 svar till “Morgon-TV och fortsatt turné!

 1. Anna-Lena skriver:

  Är så glad att du tog dig tid att komma till Åland. Tack för en jättefin konsert, njuter än

 2. Eva Ljunggren skriver:

  😱 Ojojoj, de var ett litet plan, vet i hundan om jag hade vågat mig in i det… det skulle mycket till 😳
  Inte alls märkligt att dina konserter är fullsatta o utsålda! Behöver knappast förklara varför 😉
  Ha det bäst o fortsatt lycka på vägen

  Eva

 3. Maria Olsson skriver:

  Roligt att följa med bildmässigt.Alltid fina foton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.