Musik

Luleå!

I torsdags blev det en sväng upp till Luleå där jag skulle hålla i den tioårsjubilerande allsången i Gammelstad. Även om jag varit i Luleå hur många gånger som helst så var Gammelstad otrampad mark för min del. Det är alltså platsen där Luleå egentligen grundades. Staden flyttades på 1600-talet, och det var då man i folkmun började kalla platsen för ”Gammelstad”. Sedan mitten av 90-talet är Gammelstads kyrkstad med på UNESCO’s världsarvslista. Pittoreskt och vackert så det förslår!

Tyvärr hade vi inte riktigt vädret med oss men det var ändå en riktigt stor publik som tagit sig dit. Jag höll som sagt i trådarna, grymma bandet Hound Dogs kompade och fina Nanne Grönwall gästade. Även om det var ett riktigt roligt jobb så var det skönt att komma till hotellet efteråt och blir varm och torr efter ruggvädret. Tror publiken kände detsamma!

Fick förresten hem en fin sommarpresent från min frisör Creative Headz, massor med smått och gott som lär komma till användning!

Kram/M:)


Ett svar till “Luleå!

  1. Stiinis skriver:

    Tack ännu en gång för de du gjorde <3 Så fint! Blommorna står ännu 😀

    Ja, vädret hade kunnat vart bättre men va gör man 🙂 Haha ja, kände samma när man satt där ute i regnet och frös, så skönt å få komma hem i värmen.

    Hoppas flygresan gick bra hem!

    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.