Hem & Trädgård

Hemma igen!

Igår kväll landade vi hemma i Stockholm igen. En vecka i solen gjorde gott men nu känns det faktiskt både lite skoj och efterlängtat att ta tag i vardagen och allt vad den innebär. Sista kvällen åt vi förresten middag med Johanna och Janne som också var på ön den här veckan, jättetrevligt!

img_0938img_0851

img_0854

img_0860

img_0897

img_0900

Tidigare idag var jag iväg och sjöng på en begravning. Det var en kompis mamma som gått bort och självklart ville jag ställa upp. Det blev den svenska versionen av ”Live Forever” som heter ”Alltid Leva” och Ave Maria. Det var en bra präst och stunden i kyrkan blev väldigt fin.

img_0931

img_0932

img_0933

Innan vi stack iväg på semester hade vi ett städteam hemma för att vårstäda. Tre personer höll på i en halvdag och skurade och skrubbade – blev skinande rent. Tror inte ens det var så rent och fint ens när vi flyttade in. Att komma hem efter semestern blev därför ännu härligare – allt står precis som vi vill ha det, och är välputsat. Nu har vi bokat upp städhjälp på ett löpande abonnemang – känns superskönt! När man är bortrest och jobbar så mycket som vi gör så känns det annars motigt att sätta igång att städa den lediga tid man har hemma. Annat var det när vi bodde inne i stan och det var tal om lite mindre ytor, nu är det annars minst ett dagsprojekt. Såg att gatorna sopats rena på grus medan vi var bortresta så nu börjar det bli dags att beställa fönsterputs också.

img_3827

img_0054

img_0056

img_0452

Imorgon och på lördag är det jobbdags, ska bli kul att sätta tänderna i!

Kram/M:)


4 svar till “Hemma igen!

 1. Linda D. skriver:

  Den är så himla fin den sången. Vi hade den på min morfars begravning. Riktigt fin text.
  Kram

 2. Evelina Sandberg skriver:

  Den låten e jättefin (jag kommer alltid leva). När jag var ca 20 (född 88) o mådde väldigt dåligt i mig själv (milt uttryckt) tänkte jag ofta att om jag dör så ska den spelas på min begravning. Nu blev det ju inte så tack o lov men vill att du Magnus ska Vera att under perioder av mitt liv när det varit väldigt jobbigt har din musik varit något som gjort mitt liv lättare o leva… tack! Kram

 3. Tina N skriver:

  Finns den inspelad? Skulle gärna vilja höra den.

  1. Magnus Carlsson skriver:

   Tänker på du den svenska versionen av Live Forever?

   Den finns med på min samlingsplatta från 2008:

   http://magnusonline.tictail.com/product/recollection-dubbelalbum-glorious-ep

   Kram/M:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.