Musik

Hemma igen!

Tidigt som attan imorse körde bilen upp på garageinfarten efter två intensiva jobbdagar. I fredags uppträdde jag först i Karlsborg på premiären av deras populära allsång vid kanalen och senare på natten i Sävsjö för att sedan ta mig direkt ner till Lund där jag uppträdde på lördagen. Allsången i Karlsborg har försökt att boka mig i många år men det har tyvärr alltid krockat med annat så det var kul att det äntligen blev av. Några av mina låtar gjorde jag tillsammans med Karlsborgs Storband – jag gillar ju det stulet så det var kul. Det var mycket folk på plats, någon bakom scenen nämnde 5.000 som publiksiffra; jag hade kanske gissat på något mindre men med tanke på att vädret pendlande mellan sol och duggregn så är jag glad och imponerad att det kom publik överhuvudtaget!


I Sävsjö var det fullt ös från början till slut. Hade varken repeterat eller spelat med bandet tidigare men vi snackade igenom låtmaterialet precis innan vi gick upp på scenen så det gick bra och publiken var verkligen på topp! Kom iväg ganska sent, inte förrän strax efter ett men valde ändå att åka ner till Lund att sova – alltid skönt att vara på plats.

Det blev därför en ganska lång resa men då fanns det istället tid att promenera runt lite och ta en fika i Lund sen på dagen istället. Spelningen på kvällen gick toppen och vanan trogen blev det hemresa efteråt, precis som förra helgen var det tight om rum i Jönköping så vid halv åtta imorse var det dags att lägga huvudet på kudden.

Resten av den här dagen har gått åt till att förbereda inför veckans fortsatta renovering av tvättstugan, letar just nu en ny blandare och lite annat som måste till. Imorgon levereras alla skåp och på tisdag sätter snickaren igång – ska bli så skönt att få allt klart. Jag ska fixa så att ni får se lite före/efter-bilder under resans gång!

Kram/M:)


12 svar till “Hemma igen!

 1. Annika skriver:

  Tack för en härlig underhållning på Björka 😊

 2. Snygg kille o stilfulla kläder. 😎😎

 3. Christina Mock skriver:

  Så underbara fina bilder. Du e bara bäst 😍😄 Vi längta jättemycket till augustisemestern. Det komma blir så kul att se dig 3 gånger. För Asminah blir det 3 gånger Ace och för mig du 😀 Om vi delar så delar vi riktig😂 Vi hade ju sagt att vi åka runt för er och så har varje sin favvo. 🙂 Kanska kan du spara två av dina nya idolkort kvar för oss 😀 Ses snart Kram 💜

 4. Försök att vila upp dig också lite mellan dina engagemang och njut av sommaren du och Mats 🌹🌹❤❤

 5. Monica Jansson skriver:

  Du ar verkligen fullt upp men jag hoppas på att få se dig i Öregrund i morgon.
  Ser fram mot att återigen få se dig framträda live.

 6. Lena i GBG. skriver:

  Det var ju den gulligaste latten jag har sett.

 7. Anders skriver:

  Hej hopp..undrar om du kommer sälja ”christmas ” boxen till jul igen i webshoppen?

  1. Magnus Carlsson skriver:

   Hej Anders!

   Vi hittade en handfull exemplar av ”Christmas” på lagret. Dessa är nu upplagda i weshopen, det är de allra sista som finns – så passa på!

   Kram/M:)

   1. Anders skriver:

    Tack..beställt o klart..perfekt

 8. Andrea skriver:

  Tack för en fantastisk kväll i Karlsborg 🌺
  Du sjunger underbart .
  Allsången var kul. 🎵

 9. Anonym skriver:

  Tack för en fantastisk kväll i Karlsborg 🌺
  Du sjunger underbart.
  Allsången var kul. 🎵

 10. evaelenor skriver:

  Jaså de e du som varit i farten och stjäler vägskyltar 😂 Vi har en del här hemma i Markaryd som har blivit nerskruvade
  Där har vi den skyldige 😜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.