Hem & Trädgård

Helgjobb!

Helg för mig innebär sällan ledighet, det är ju så jag valt att ha det – jag jobbar när andra är lediga och vice versa. Denna helg var inget undantag – fredagen spenderas till en fram-och-tillbaka-vända för att jobba i Jönköping. Det var folktandvården som hade ett stort event i Munksjömagasinen – på dagen hade bl a Babben Larsson varit där och föreläst, under middagen underhöll Andreas Weise och LaGaylia Frasier och efter det flyttades hela publiken till en ny lokal där ytterligare en scen byggts upp för min avslutande show. Kompade gjorde grymma bandet Consoul och konferencierer för dagen var härliga Jonas Lundin och Thomas Tegnér.

Igår hade jag betydligt kortare avstånd till gig; det var dags för ”Skördefest” i Gnesta ungefär en timme från Stockholm. Tyvärr ösregnade det ute men de stora inhyrda partytälten höll ute det värsta av hällregnet. Bandet ”Mammas Pojkar” stod för kompet den här gången!

Lagom till imorse hade vädret klarnat upp ordentligt så dagens powerwalk blev i strålande höstsol, väl hemma körde vi lite trädgårdsarbete innan vi kastade oss över rester av vegetarisk chili som blev över från middag häromkvällen. En riktigt skön helg med andra ord!

Har du själv haft en bra helg?

Kram/M:)


4 svar till “Helgjobb!

 1. Christina Mock skriver:

  Hade en bra helg till nu, tack.
  Var ut och promenerade idag och igår. 12km idag. För att jag absolut ej typ för träning går jag ut istället så måste jag. Och man kan tar bilder från naturen med om man e ut. 😄 Igår var det bara 8km men var ju dåligt väder med.
  Iaf verkligen fina bilder. Snyggt som alltid. Längtar verkligen efter Änglarnas Tid. Kram 💜

 2. Jessicadubbel skriver:

  💕 Hallå jag mår bra och har haft en skön helg 🙂

 3. Miia skriver:

  Hej! Helgen kunde varit bättre! När man kämpat och gått ner 25 kilo och allt känns på topp, så sparkas benen omkull när man får tråkiga besked att mamma har fått obotlig cancer! Nu vård i livets slutskede! STOPP ! Det går för fort! Nuuu om någonsin behöver jag lyssna på din fina röst Magnus och försöka vara stark inför mamma ❤ Kramar från en ledsen tjej

  1. Magnus Carlsson skriver:

   Styrkekramar till dig!

   Kram/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.