Musik

Gropafest och Prideavslutning!

Idag har jag första lediga dagen efter sex intensiva jobbdagar i sträck. Både lördag och söndag blev det till att jobba i ösregn men det är såklart något man får räkna med på utomhusgig på sommaren. Lördagsgiggetvar på något som hette Gropafesten, en 86-år gammal återkommande tvådagarsfest i Fjugesta.  Årets resterande 363 dagar ligger den lite speciella festplatsen helt öde ute i skogen så det är bara för detta ändamål den används. De flesta svenska artister har någon gång uppträtt där genom åren något som hundratals artistnamn såsom Jokkmoksjokke, Ted Gärdestad och mängder av gamla och nya bandnamn på väggarna vittnar om. Nu står även mitt namn där.

På söndagen var det dags att byta den regniga festplatsen i Fjugesta mot ett regnigt Gröna Lund. Stockholm Pride hade i år bestämt sig för att hålla en avslutningsgala på Gröna Lunds stora scen på söndagen, normalt brukar ju annars Pride klinga av efter lördagens parad men nu ville man förlänga veckan lite. Med tanke på vädret (himlen var i det närmaste helt öppen) så är jag förvånad att såpass många dök upp.

Artister under kvällen var bl a Anne-Lie Rydé, Linda Lampenius, Laila Adele, Thomas Sekelius m fl. När jag  i slutet av den tre timmar långa galan skulle upp och avrunda sprack dock himlen upp och regnet upphörde, tänk att lite Kom Hem till och med kan blidka vädergudarna, haha!

Kram/M:)


Ett svar till “Gropafest och Prideavslutning!

  1. Marie Lycke skriver:

    Måndagen gästade Du Valdermarsvik ”Allsång” tack för den och tack för Ditt alltid trevliga bemötande! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.