Musik

Gig för ICA på Pite Havsbad!

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så har ICA firat sitt 100-årsjubileum runt om i hela landet i år; jag har uppträtt på flera av dem och igår var det dags för mitt sista ICA-gig för i år. Jag och Charlotte med våra respektive familjer flög upp till Luleå igår eftermiddag för vidare transport till Piteå och Pite Havsbad. Efter ett snabbt soundcheck åt vi middag och passade på att fira Charlotte som fyllde år. Hörde av mig till arrangören dagen innan för hjälp med att fixa tårta (tack!). I födelsedagspresent hade jag och Mats köpt en rumsspray från vårt favoritmärke Aesop, doftar ljuvligt!

David Lindgren och Jan Johansen började kvällen med lite olika inslag och jag och Charlotte anslöt senare för en gemensam entimmes show med Månson Allstars på komp. Superkul gig men sååå varmt, fanns knappt något syre kvar i lokalen efter sista låten. Men kul var det som sagt!

Vi satt kvar och babblade i logen en stund efter gig men det blev ändå ganska tidigt i säng – skönt eftersom det var en relativt tidig avresa imorse! Ikväll blir inte många knop gjorda – det ösregnar ute så att gå utanför dörren är inget som lockar, inte ens för hundarna.

Kram/M:)


3 svar till “Gig för ICA på Pite Havsbad!

 1. Jessicadubbel skriver:

  Go kväll och Välkommen Hem 💕
  Jag jobbar i en ”ICA Supermarket har gjort det sen 1996 😊💕

 2. Kristin skriver:

  Heej!!
  Åh så himla roligt då ses vi den 14:e på Metropol i Hultsfred, då jag jobbar på Ica Nära!😃😀😍 Längtar redan. 🎉
  You are The best👏😃

 3. GunBritt skriver:

  Härligt Magnus att Du besökt min hemstad. Dock var jag inte på ”badet” men de som var där hade säkert trevligt.
  Tack för en fin blogg. Gillar!
  Alltid lika fin och välklädd.
  Ett sant nöje att följa Dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.