Musik

Fredagkväll i Värnamo!

Ikväll är jag i Värnamo för att uppträda på traktens näringslivsgala, det är lite låtar insprängda här och var under kvällens prisutdelningsceremoni och middag. Utöver detta assisterar jag galans konferencier med att presentera kvällens olika prisutdelare. Blir en hel del konferencier och programledaruppdrag utöver sjungandet, kul med variation! Tror att galan streamat live på nätet, googla runt lite och kolla om du är nyfiken på att kika in hur vi har det här i Småland såhär på fredagkvällen!

img_9167 img_9169 img_9190 img_9192img_2972skarmavbild-2017-03-10-kl-22-04-52

Än är det ett par timmar kvar av galan så vi får se om jag blir kvar här över natten eller om det blir en bilresa hem – beror på hur pigg jag är när jag jobbat klart! Imorgon har vi lite att fixa med hemma så det vore såklart skönt att komma hem redan inatt.

Hoppas ni alla haft en bra vecka och en skön start på helgen!

Kram/M:)


2 svar till “Fredagkväll i Värnamo!

  1. Mikael Andersson skriver:

    Välkommen hit!
    Tyvärr kan jag inte vara på plats ikväll!
    Hälsningar Micke

  2. Christina Mock skriver:

    Snygging 😄 Fina bilder. Hoppas att biljetter för Eskilstuna släpper snart, så att jag kan boka buss och hotell. I augusti fundera vi att komma till dig i Valdemarsvik. Då måste vi bara stanna där för en natt. Dåliga förbindelser för det bara 😂 Ha en fin kväll. Imorgon finns det födelsedagsfirande , inte jag men iaf finns det många god mat 😂 Jag kommer aldrig att går ner i vikten 😱 Kram bästa 💟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.