Musik

Flygel

Äntligen har vi utrymme nog hemma för att jag ska kunna få plats med en flygel! I grunden är jag ju klassiskt skolad sångare och pianist och att inte spontant kunna sätta mig ner och spela och skapa har ibland känts lite begränsande – så jag har verkligen längtat!  Satt över en timme med en kopp kaffe bredvid mig och spelade igår morse – har en minst sagt mastodontartade repertoar att lära in på kort tid. Redan nästa söndag är det premiär för min turné Änglarnas Tid och torsdagen efter det så är det dags för premiär på krogshowen Steamy Christmas. Många texter blir det…

Att kunna spela hemma kommer att underlätta så himla mycket framöver när det ska repeteras; istället för att hyra replokal och ta sig till den så är det bara för min ackompanjatör att komma över så finns allt på plats, skönt slippa kånka runt med keyboard, pall och stativ! Efter bilen kommer detta bli mitt absolut vikigaste arbetsverktyg.

Såklart kommer det även bli enklare när jag ska skriva ny musik, fram till nu har jag nynnat in melodislingorna i min iPhone för att sen, vid tillgång till piano, spela dem – nu kan jag spela in direkt! Första låten har faktiskt redan börjat ta form!

Kram/M:)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.