Musik

En veckas bootcamp!

Nu är det slut på sötebrödsdagarna – turnérepetitionerna har nu gått in i skarpt läge, dagarna fram till lördagens premiär kommer att vara långa och intensiva men för första gången under alla de år jag varit med känns det om att vi är ute i bättre tid än vanligt. Men å andra sidan – fråga mig igen på fredag kväll då jag säkert sitter i vild panik och pluggar in texter, haha!

TS7TS4TS5TS2 TS3TS8TS1TS6

De stunder vi inte dansrepar går vi och gör soundcheck, repar stämmor, signerar grejer till olika tävlingar eller pluggar text. Lite som tomtens flitiga verkstad med andra ord. Nu är vi precis klara för idag – imorgon är det på’t igen!

Kram/M:)


5 svar till “En veckas bootcamp!

 1. Hej magnus carlsson jag på christmas night den 8 december i Halmstad teater med min mamma då ses vi då och hällsnigar från marie louise agerström I laholm

 2. Josse skriver:

  Hej

  Wow, vilket trevligt schema. Tycker kanske att ni har lite för mycket fritid, ha ha. Om du har tid…. och främst Om du ORKAR så visa gärna hur schemat ser ut för även resterande dagar. Intressant att se hur ert arbete är innan vi får se hur det har blivit på lördag. Men jag är säker på att det kommer bli lika proffsigt som det brukar vara när du står på scenen ( ja även de andra). Lycka Till!!!!

  Kram Josse

 3. Amanda skriver:

  Spännande, full fart låter det som! 🙂

 4. pamela santa barbara skriver:

  Tummen upp!!! Lycka till!

 5. Sofie skriver:

  Åh jisses viklet schema! Men så kommer det garanterat bli kanonbra till premiären går av stapeln också 🙂
  Hejja Er och kämpa på!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.