Musik

En av sommarens vackraste spelningar!

Häromkvällen var jag i Delsbo i Hälsingland för att medverka i ”Visor vid Rångsjön”. Scenen där jag uppträdde var en flytbrygga bara några meter från strandkanten vid Svanbackens Strandhotell, bakom mig hade jag Rångsjön som för kvällen dränktes i en magiskt vacker solnedgång. Publiken satt både längs strandkanten men också på hotellets uteservering och bar!

Jag uppträdde i drygt en timme med en bred repertoar med allt från egna hits till sommarvisor från Cornelis Wreeswijk. En av mina låtar som jag inte sjungit offentligt på länge är ”Stilla Ro och Nära” som jag plockade fram kvällen till ära, Åsa Jinder som skrev låten och spelar nyckelharpa på vår skivversion bor ju i Hälsingland så det kändes helrätt att låta den ljuda även nejderna.

Under kvällen kampades jag på piano av Fredrik Wide, en 25-årig jättebegåvad kille som jag inte jobbat mer förut – det lär dock bli fler gånger!


Tänk att jag får besöka så många vackra platser runtom i vårt avlånga land – och det samtidigt som jag jobbar dessutom. Vilken ynnest!

Kram/M:)


4 svar till “En av sommarens vackraste spelningar!

 1. Annika Malmsten skriver:

  Vilka fantastiska bilder och vilken plats att sjunga på. 😃❤

 2. Carina Johnsson Färila skriver:

  En vacker plats i Hälsingland. Du är underbar. Tack för att du finns älskade Magnus.

 3. Lilian Tikkanen skriver:

  Fredrik Wide heter han och jag har träffat honom flera gånger då han spelat med Erik Linder.

 4. Anonym skriver:

  En helt underbar och magisk kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.