Kost/Träning/Hälsa

Albumsignering i strålande sol!

Jag tänker inte sticka under stol med att det kurrar ordentligt i magen efter att ha kört en hel dags juicecleanse; trodde kanske att det skulle kännas jobbigare men faktum är att det jag saknar mest är kaffe. Och jag som inte ens drack kaffe för några år sen… Såhär långt OK men jag vet ej tusan om jag skulle klara av tre dagar eller längre med min förbränning; kanske till sommaren?

NK0

 

Sitter i bilen mot Stockholm nu – har precis avslutat en skivsignering på Media Markt i Norrköping; har sagt det förr men säger det igen – va skoj att så många av er tycker om och köper skivan! Träffade på så himla många trevliga Norrköpingsbor och allt var riktigt fint ordnat! Är du i krokarna kör de signering med fler av årets melloartister både imorgon och på lördag! Scenen står utomhus så är det som idag fint väder är det en toppenkul grej att gå på för hela familjen, idag bjöds publiken dessutom på gratis korv med bröd!

NK3NK6 NK5 NK4NK2 NK1
NK7

Snart är det dags att köra en första tävling här på bloggen; har en skoj grej på gång som jag tror ni kommer att gilla. Håll koll för inom kort dyker den upp!

Kram/M:)


8 svar till “Albumsignering i strålande sol!

 1. Så fina foton på dej 🙂 kram

 2. Annika Ekström skriver:

  Jag gillar mycket av det du gör i matväg och olika teman… Du utstrålar sån glädje. Blir glad att ”se dig” Fotona som vanligt kanon bra.
  Ha de gott. På återseende. med ljus o kärlek

 3. Anitha skriver:

  Älskar tävlingar…ser fram emot den!
  Kram!

 4. Jeanette skriver:

  Trevligt att läsa, titta på bilderna och följa dig dag för dag.

 5. Erika skriver:

  Alltid kul att få se bilder på dig!

 6. Lovisa Ryberg skriver:

  Missa ju tyvärr dig idag pga jobb.. Men sen har jag ju världens bästa pappi som fångade upp dig utanför på parkeringen så jag kunde få en liten autograf. Tusen tusen tack för det. Så nu står den vid sängbordet och jag är världens lyckligaste. Kramis

 7. Lena skriver:

  Tack för en jättefin dag i Norrköping Magnus 🙂 jag var där

 8. Robert Kunkel skriver:

  Hej Magnus ja det va riktigt kul att du kom till oss i Norrköping, alltid lika trevligt att träffa dig och att du kommer ihåg mig sedan sist vi sågs på QX galan i Stockholm.
  Din skiva är grymt bra och den går varm hemma och på jobbet.

  //Kram från Robert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.