Hem & Trädgård

Jul hemma hos oss!

Så skönt det har varit med några dagar ledigt över jul! Även om det har var en hel del att stå i när det kommer till matlagning, julklappshopping och annat fix så är det skönt att bara få vara hemma! Juldagen fick dock bli helt ledig – jag, Mats och hundarna låg i soffan och plöjde film efter film och smällde i oss choklad i mängder!

På julafton var vi åtta personer hemma, alldeles lagom tycker jag. Blir man för många tycker jag inte riktigt man hinner ge den tiden man vill till alla. Jag och Mats var lite osäkra på om vi skulle hålla kvar vid vår vegetariska livsstil under jul, köttbullar, prinskorv och julskinka är ju så starkt förknippade med just jul men det kändes inte alls konstigt att bara hoppa över just de rätterna. Vi fixade såklart så att det fanns till resten av gästerna. Sill, Jansson och Skagenröra åt vi dock så det blev en ”pescetariansk” jul med andra ord!

Fick riktigt fina klappar i år, bland annat lite hudvård och doftljus, en härlig flanellpyjamas och ljusstakar från Georg Jensen. Alla blombud ska vi inte tala om – skulle nästan kunna starta blomsterhandel hemma nu, haha!

Ikväll har jag haft en Änglarnas Tid-konsert i Sorunda Kyrka – nu väntar fyra dagar till med konserter i Oskarshamn, Ronneby, Linköping och Fristad strax utanför Borås.

Kram/M:)


11 svar till “Jul hemma hos oss!

 1. Jeanette skriver:

  God fortsättning 🎅🌟💟har helt missat att ni äter vegetariskt nu, finns det recept på bloggen nånstans? Så fint ni har hemma, kul att se. Lycka till med konserterna

 2. Inger Vestin skriver:

  Ha en fortsatt trevlig helg och ett Gott Nytt År. Vad fiiiint ni har det ☺

 3. Maud Pettersson skriver:

  Tack för du delade med dig av eran underbara jul. Nu hoppas jag att ni båda har laddat upp för nyår. Vilka undeebara bilder. Gott nytt År! Var rädda om er.

 4. Konstaterar efter att få ta del av dina härliga bilder att ni haft en underbar fin Jul. Önskar dig/er fortsatt framgång och ett lyckligt 2018.
  GOTT NYTT ÅR 💖💖

 5. Konstaterar efter att ha fått ta del av alla underbart fina bilder som du delat med dig, att julen har varit fantastisk.
  Jag önskar dig/er ett framgångsrikt och lyckosamt 2018 och ta väl hand om varandra 💖.
  GOTT NYTT ÅR 🔔🎵🎶🎵

 6. Annika Ekström skriver:

  Härligt att du/ni delar med er av ett liv.
  Ombonad och härligt Ser det ut att vara.
  Önskar er båda en god fortsättning och givetvis till hundarna oxå.
  Var rädda om varandra.
  Kram

 7. Marianne Larsson skriver:

  God fortsättning och gott nytt år önskar jag er.
  Och tack för en fin jul konsert i sorunda kyrka hoppas att du kommer till sorunda och sjunger fler gånger. 😃

 8. Lotta skriver:

  Vilken härlig julmugg du verkar ha😃 Avis på den! Kram

 9. Christina skriver:

  Vilken under bar jul ni har haft nu önskar vi er ett gott slut och ett riktigt gott nytt år och lycka till på det nya året

 10. Anonym skriver:

  Ni har skapat en fin jul med mycket blommor,jag gillar också Georg Jenssen stilrent och vackert,en fortsatt trevlig helg och GOTT NYTT ÅR

 11. Marie skriver:

  Jätte kul att få göra hur ni haft det å få se lite bilder 😊😊Gott nytt år 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.